Logointerieur op maat

Over ons
Over ons
Over ons
Over ons

Wij zijn Weco

VEELZIJDIG, CREATIEF EN FLEXIBEL

ONZE DENKERS DENKEN, ONZE DOENERS DOEN

WECO Interieurbouw is ontstaan vanuit een samenwerking tussen Ruud van der Westen en Peter Copal. Vanuit een gezamenlijke passie voor detail, bouw en werken in projectvorm hebben Ruud en Peter negen jaar geleden hun krachten gebundeld. Ruud werkte als ZZP’er bij een interieur bouwbedrijf en Peter kwam daar werken als inlener.

En dat klikte. Samen kwamen deze twee heren tot nóg betere projecten. Het project bij het eerder benoemde bedrijf liep op zijn einde en Ruud en Peter gingen hun eigen weg. Maar dat was van korte duur. Bij een project voor de Rabobank in Utrecht troffen zij elkaar wederom totdat, totaal onverwachts, de opdrachtgever failliet ging.

Eén blik was genoeg. Wat nou als we dit project samen afronden? En zo geschiedde. Via de Kamer van Koophandel en een goed gesprek met de bouwcombinatie konden Ruud van der Westen en Peter Copal aan de slag. Door de namen Westen en Copal te combineren ontstond WECO Interieurbouw. Ze kregen de smaak te pakken, rondden het project succesvol af en inmiddels timmert WECO Interieurbouw al negen jaar aan de weg!

Ruud en Peter werken nog steeds met evenveel enthousiasme en gedrevenheid aan alle projecten die ze aanpakken. Nieuwsgierig naar wat deze heren kunnen betekenen voor uw project?